De nieuwe Tunturi E90 hometrainer | Zeer interactief!

Extra comfort tijdens het trainen met de Tunturi E90 hometrainer. Met de nieuwe 10,2 inch touchscreen monitor uit de 90 reeks kunt u fitness en multimedia combineren. Lees tijdens uw work-out e-books, stuur e-mails, bekijk uw favoriete films en bezoek social media websites. Luister muziek door de luidsprekers in de monitor of zet uw iPhone of iPod in het handige “dock”. Dit apparaat heeft USB poorten om uw eigen memory sticks op aan te sluiten en zelf muziek op te zetten.

De Tunturi E 90 hometrainer heeft een enorme hoop opties. Snelstart, constant wattage, handmatig, 5 hartslag gestuurd mogelijkheden, race en multistep fitness test. Dat zijn zo maar wat van de 126 programma’s van deze ergometer. En dan heeft u nog niets gehoord over de speciale T-ride en T-road programma’s. De 5 T-ride programma’s simuleren een outdoor omgeving die u grafisch op het scherm terug ziet en met de 3 T-road programma’s waant u zich in een Toscaans landschap. Dit apparaat is uitgerust met een borstbandzender om de hartslag te meten, maar u kunt ook gewoon gebruik maken van de hartslag metende handgrepen als u dat prettiger vindt.

Het elektro magnetische remsysteem van de Tunturi E90 hometrainer zorgt voor extra weerstand op de 14 kilo roterende massa. Hierdoor loopt de weerstand op tot maximaal 600 Watt per 100 omwentelingen. Dit is zeker genoeg voor een stevige work-out. De Tunturi E90 is 99 x 70 x 116 cm groot (LxBxH). Hij weegt 45 kilo en kan 150 kilo dragen. Deze hometrainer is semi-professioneel en zou dus ook bijvoorbeeld bij een fysiotherapeut kunnen staan.

Ook aan gebruikscomfort is goed gedacht. Het extra comfort zadel van de Tunturi E90 is te verstellen in hoogte (met fast-lock systeem), horizontaal en het is te kantelen. Het extra comfort stuur is ook te kantelen naar uw favoriete positie. De pedalen hebben een speciaal ontwerp wat ook voor extra comfort moet zorgen. Met transportwielen bergt u deze hometrainer na afloop gemakkelijk op. U kunt de Tunturi E90 hometrainer gewoon op het stopcontact aansluiten. Een adapter zorgt ervoor dat de stroom naar 26 volt wordt verlaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *