Life Fitness Club Series Upright Bike

De Life Fitness Club Series is gebaseerd op meer dan 20 jaar betrouwbaarheid, innovatie en inzicht in gebruikers van sportscholen wereldwijd. De nieuwe generatie loopbanden uit de Club Series+ is krachtiger en gestroomlijnder dan ooit, en nog altijd even degelijk als u gewend bent.

Comfortabele rit

Zoek uit wat bij u past met de Comfort Curve™ Zitting die 42 afgestemde zittingsaanpassingen heeft. En dankzij de zelf nivellerende Wide Ride™ Pedalen met eenvoudige veiligheidsriemen kunt u meteen aan de slag.

Ergonomische racehandgrepen

De handgrepen zijn ontworpen voor ontspannen en hybride posities en raceposities. De geïntegreerde bediening maakt het gemakkelijk om de weerstand tijdens het trainen bij te stellen en elleboogkussens bieden extra comfort.

Soepele en stille training

De generatoraandrijving met weerstand van een achtvoudig geribbelde poly-V-riem zorgt voor een soepele en geruisloze training en vergt weinig tot geen onderhoud.

Geavanceerde trainingstechnologie

De intuïtieve console met touchscreen zorgt voor een mooie online beleving. Uw laatste training wordt automatisch opgeslagen, zodat u die opnieuw kunt afspelen en naar prestatieverbetering kunt toewerken. Daag uzelf uit met onze automatisch bijgewerkte trending trainingen. Houd daarnaast uw vorderingen bij en stuur uw trainingsgegevens naar uw favoriete apps via een Bluetooth®- en NFC-verbinding.

  • Gewicht toestel 76,5 kg
  • Gewicht maximale gebruiker 181 kg
  • Afmeting: 105 x 62 x 138 cm

Verkrijgbaar bij de volgende websites:

www.homefitness4you.nl

www.kinefitshop.be

www.fysiowebwinkel.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *