Review Tunturi hometrainer PURE & GO serie

In dit artikel gaan we de Tunturi hometrainers uit de Pure en Go serie reviewen

Tunturi PURE bike review

De Tunturi pure reeks bestaat uit een aantal hometrainers met twee pure bike reviewverschillende basis constructies. De pure bike 1.1 en de 2.1 hebben dezelfde basis met ieder zijn eigen technische en elektronische kenmerken. De 1.1 is handmatig bedienbaar en de 2.1 elektronisch. Je kunt bij de 2.1 de weerstand dus met een knop op het display zwaarder en lichter zetten.

De instap is vrij ruim en opvallend is de stabiliteit en de rechte zithouding met het brede zadel. Omdat de 1.1 handmatig bedienbaar is heeft deze dus geen programma’s en de 2.1 wel.

De 4.1 – 6.1 – 8.1 en 10.1 hebben eveneens dezelfde basis alleen is elk model verschillend kwa technische kenmerken en is de monitor anders. De 4.1 heeft bluetooth, de 6.1 een full color eenvoudig bedienbaar display in het Nederlands en de 8 en 10.1 zelfs een Touch screen met media mogelijkheden zoals muziek en internet. Vanaf de 6.1 heeft deze serie een EMS systeem (elektro magnetisch weerstandsysteem wat erg accuraat is en per 1 watt instelbaar)

Tunturi GO bike review:

De Go serie is de instap serie van het merk Tunturi welke bestaat uit drie modellen. De GO 30 – 50 en 70.

Tunturi go bikeAlle drie de hometrainers hebben ook weer dezelfde basis maar is de 30 manueel instelbaar, de 50 elektronisch (servo magnetisch geremd) en de 70 bike heeft een accu met generator welke zichzelf oplaadt tijdens het fietsen zodat je geen stroom aansluiting nodig hebt. Deze drie modellen voelen ook zeer degelijk aan en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. De instap is ruim, het zadel voelt comfortabel aan en de houding is licht voorover gebogen.

Meer informatie nodig? Kijk hier snel verder bij de specificaties: Tunturi hometrainers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *