Top 3 Hometrainers JUNI 2017

Een hometrainer is een van de populairste fitnessapparaten. Tegenwoordig is het aanbod hier van erg groot. Met welke aspecten moet men rekening houden bij de aanschaf van een hometrainer? Homefitness4you heeft daarom een lijst gemaakt van de 3 beste hometrainers op dit moment voor particulieren.

  1. Tunturi Performance E60 Hometrainer

De Tunturi Performance E60 Hometrainer is geschikt voor beginnende en gevorderde gebruikers.  Op dit moment is dit één van de meest populaire modellen. Waarom? De E60 beschikt over een lage instap en biedt een fijne houding aan. Dit komt mede door de verticale- en horizontale verstelbaarheid van het zadel. Daarnaast is deze hometrainer eenvoudig te verplaatsen door middel van de aanwezige transportwielen aan de achterkant.Tunturi E60 hometrainer

Technisch gezien is er een breed scala aan mogelijkheden. De E60 heeft 20 verschillende programma’s en 32 weerstandniveaus. Dit biedt de mogelijkheid voor diverse trainingen om zo uw persoonlijke doelstellingen te realiseren. De bediening is ook eenvoudig. Middels een draaiknop kunt u naar de gewenste training gaan en door een simpele druk op de knop kunt u starten.

Conclusie: De Tunturi Performance E60 Hometrainer is voor een bedrag van €699,- een uitstekende aankoop. Tunturi bevestigd met deze hometrainer haar uitstekende kwaliteit.

Kijk nu op de site voor meer informatie:

https://www.homefitness4you.nl/Producten/Hometrainers/Tunturi/Tunturi-E60-Bike-Performance.html

 

2. Flow Fitness DHT250i UP Hometrainer

De nummer 2 van deze lijst is de Flow Fitness DHT250i Up.

Ook dit model bezit een lage instap en een comfortabele zithouding. De DHT250i Up beschikt over 24 verschillende trainingsprogramma’s en 32 weerstandniveaus. DHT250 up hometrainer

Het voornaamste dat de DHT250i Up te bieden heeft is iConsole+ applicatie. Hiermee kunt tijdens het sporten uw training afwisselend houden en gelijktijdig televisie kijken en bijvoorbeeld uw Social Media bekijken. Maar er is meer. Voor de ultieme beleving heeft Flow Fitness een samenwerking met Kinomap. Kinomap biedt maar liefst 70.000 km aan realistische video’s. Hier door kunt u vanuit uw huiskamer de virtuele route van de Tour de France, door het centrum van New York of simpelweg door de Veluwe fietsen.

Dit geeft een nieuwe impuls waardoor het sporten nóg uitdagender wordt. Kortom, de Flow Fitness DHT250i Up heeft met Kinomap een hele mooie tool in handen. Tenslotte is de aankoopprijs van €549,- dan ook een goede weerspiegeling van de aangeboden kwaliteit.

Kijk nu op de site voor meer informatie:

https://www.homefitness4you.nl/Producten/Hometrainers/Flow-Fitness/Flow-Fitness-DHT250i.html

3. Tunturi F40 Competence Hometrainer

De Tunturi F40 Competence Hometrainer is de nummer 3 in deze lijst. Deze hometrainer is geschikt voor beginnende sporters en is gekenmerkt door een lage instap en is eenvoudig te verplaatsen.

tunturi f40 hometrainer

Middels Bluetooth kan u uw smartphone en/of tablet koppelen. Ook hierbij is de mogelijkheid tot gebruik van ‘Kinomap’. De monitor, een 5.5 inch LCD scherm, is uitgerust met 19 programma’s en 32 verschillende weerstandniveaus. Hiermee kunt u uw trainingen specifiek afstellen op uw doelstellingen.  Door het verstelbare zadel én stuur is het mogelijk om de best mogelijke houding voor u te creëren.

Geconcludeerd kan worden dat deze hometrainer een prima instapmodel is voor de beginnende sporter. Voor de prijs van €499,- is het een fiets die voldoende mogelijkheden biedt om trainingen functioneel én uitdagend de maken.

Kijk nu op de site voor meer informatie: https://www.homefitness4you.nl/Producten/Hometrainers/Tunturi/Tunturi-F40-Bike-Compentence.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *